Behandlingsmetoder

behandlingsmetoder

Hos mig är det viktigaste att du får största möjliga stöd i din personliga utveckling. Efter ett personligt samtal så kommer du och jag tillsammans överens om vad som bäst passar dig.

Jag tar emot både barn och vuxna. Jag arbetar med individer, par och familjer och erbjuder följande metoder.

Psykoterapi syftar till att få förståelse för hur din livshistoria påverkar dig idag och att hitta hitta nya vägar för att kunna leva som du vill och inte som du lärt dig.

Familje- och Parterapi syftar till att hitta nya sätt att kommunicera och förstå varandra och därigenom få nya sätt att mötas.

Audiopsykofonologisk träning syftar till att träna hjärnan med hjälp av ljud. Audetiv stimulering och örats funktion är grundläggande för hur hjärnan utvecklas och för hur vi uppfattar omvärlden.

Brainspotting syftar till att via synen bearbeta hjärnans minnesbank av viktiga upplevelser, och minnen som påverkar dig i din vardag. Var vi tittar påverkar vad vi känner.

TRE (Trauma and Tension Release) syftar till att minska negativa effekter av långvarig stress eller trauma. Genom den här metoden lär du dig själv att genom fysiska övningar på djupet frigöra spänningar och blockeringar orsakade av stress eller trauma.

Relations- och familjekonstellationer syftar till att förstå och bearbeta det psykologiska arv vi bär med oss från tidigare generationer.